Loading...
Traduceri online 2021-03-18T21:56:22+02:00
ESTIMARE PRET

Traduceri online

ACTIV TRADUCERI pune la dispozitia dvs. in mod gratuit acest translator online roman englez. El poate traduce deasemenea in/din 55 de limbi de circulatie internationala. Va recomandam sa il folositi numai pentru traducerea unor texte simple. Acest traducator online automat nu poate inlocui o traducere efectuata de catre un traducator uman dar va poate fi de mare ajutor atunci cand aveti nevoie de traduceri online gratuite. Traducerile efectuate prin intermediul unui program de traducere online nu au o calitate comparabila cu traducerile efectuate de traducatori umani si pot contine erori de traducere.

Acest translator online este o preluare a serviciilor oferite de Smart Link Corporation. Utilizarea acestui serviciu gratuit se face exclusiv pe raspunderea dvs. ACTIV TRADUCERI nu poate fi facut raspunzator pentru nici un fel de dauna, directa sau indirecta, ce poate sa apara datorita utilizarii acestui traducator online gratuit.

Utilizarea acestui serviciu reprezinta o acceptare in totalitate din partea dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare a acestui website.

ACTIV TRADUCERI va ofera acest program de traduceri o/www/termeni-si-conditii-de-utilizare/nline gratuite pentru urmatoarele combinatii de limbi:

  • – engleza – romana – engleza
  • – spaniola – romana – spaniola
  • – franceza – romana – franceza
  • – germana – romana – germana
  • – italiana – romana – italiana
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.