Loading...
Traduceri legalizate 2021-03-18T21:56:47+02:00
ESTIMARE PRET

Serviciul de legalizare notariala poate fi realizat numai pentru traduceri efectuate de catre traducatorii biroului nostru, autorizati de Ministerul Justitiei.

Pot fi legalizate numai traducerile unor documente oficiale, originale. Pentru a economisi timp se poate efectua o traducere a unui document in copie xerox, sau in alta forma, dar legalizarea traducerii poate fi efectuata numai daca se prezinta documentul original. Documentele originale sunt cele care au stampila si semnatura persoanelor autorizate din cadrul institutiilor emitente.

ACTIV TRADUCERI va ofera urmatoarele servicii:

  • – traduceri legalizate de copii ale documentelor redactate intr-o limba straina;
  • – traduceri legalizate de documente de identitate: carte de identitate, pasaport, permis de conducere, certificat de nastere, casatorie, deces, permis de rezidenta;
  • – traduceri legalizate de documente si contracte juridice;
  • – traduceri legalizate de diplome de studii, foi matricole, adeverinte medicale;
  • – traduceri legalizate de caziere judiciare si fiscale, invitatii de sejur in strainatate, procuri;
  • – traduceri legalizate pentru orice alt tip de document a carui traducere poate fi legalizata notarial;
  • – traduceri legalizate de acte auto;
  • – traduceri legalizate de documente emise de catre instante judecatoresti: citatii, sentinte, etc.

Daca doriti o estimare a termenului de predare pentru traducerile urgente, care necesita legalizare, trebuie sa aveti in vedere faptul ca birourile notariale au, in general, programul intre orele 10.00 si 16.00, de luni pana vineri.

Din aceasta cauza va recomandam ca in cazul in care solicitati traduceri, care necesita legalizare cu termen de predare in aceeasi zi, sa ne trimiteti materialele cat mai devreme in cursul zilei.

Este recomandat sa evitati solicitarea de traduceri legalizate cu predare in aceasi zi, vinerea, dupa ora 15.00, deoarece este posibil ca birourile notariale sa aiba un program redus. De asemenea, in perioada sarbatorilor legale, birourile notariale sunt in general inchise.

Pentru a solicita mai multe informatii si pentru a primi cea mai buna oferta pentru traduceri legalizate va rugam sa completati formularul pentru estimare pret traduceri.

Contactati-ne acum pentru a primi cotatii de pret adaptate cerintelor proiectelor dumneavostra.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).