Loading...
Traduceri autorizate online 2018-07-11T17:13:46+03:00
ESTIMARE PRET

Traduceri autorizate online

Traducerile efectuate de catre un traducator autorizat si care au semnatura si stampila acestuia poarta denumirea de traduceri autorizate.

In Romania, in relatia cu diferite institutii publice sau persoane juridice private, pot fi folosite atat traduceri autorizate cat si traduceri legalizate notarial. Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana o serie de institutii publice au inceput sa accepte traduceri autorizate. Traducerile autorizate efectuate in Romania pot fi acceptate si de anumite institutii si persoane juridice din statele membre ale Uniunii Europene.

Pentru a fi siguri ca aveti nevoie de traduceri autorizate este necesar sa va adresati institutiilor sau persoanelor juridice care solicita traducerea documentelor dvs. iar aceastea va vor comunica tipul de traducere acceptat.

Activ Traduceri efectueaza servicii de traduceri autorizate pentru clienti din toata tara, cu livrare prin curier sau pe email. Traducerile sunt efectuate de catre traducatori autorizati cu experienta, specializati in diferite domenii.

Efectuam pentru dumneavoastra urmatoarele servicii de traduceri autorizate:

Mai multe informatii si cea mai buna oferta de preturi pentru traduceri autorizate puteti obtine completand formularul de estimare pret traduceri sau la E-mail Activ Traduceri. Puteti sa ne contactati si telefonic la 0721-286.375.

Traduceri autorizate Arad, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu-Severin, Deva, Cluj-Napoca, Zalau, Satu-Mare, Baia-Mare, Bistrita, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi, Targu Mures, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brasov, Bacau, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Focsani, Galati, Ramnicu Valcea, Targoviste, Buzau, Braila, Tulcea, Targu Jiu, Craiova, Slatina, Pitesti, Alexandria, Ploiesti, Slobozia, Calarasi, Giurgiu, Constanta.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.