Loading...
Termeni si conditii de utilizare 2020-11-22T17:44:58+02:00

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI WWW.ACTIV-TRANSLATIONS.RO

Utilizarea www.activ-translations.ro (“Website-ul”) face obiectul Termenilor si Conditiilor de mai jos (“Termenii”). Prin utilizarea sau accesarea website-ului, acceptati si sunteti de acord sa va supuneti urmatorilor Termeni.

www.activ-translations.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni oricand fara notificare prealabila. Orice utilizator este obligat sa consulte versiunea cea mai recenta a acestor Termeni la adresa de internet: https://www.activ-translations.ro utilizand linkul “Termeni si conditii de utilizare”. Trebuie sa verificati periodic acest document pentru a cunoaste orice modificari survenite.

www.activ-translations.ro nu ofera nicio garantie referitoare la disponibilitatea continutului acestui website pentru orice fel de scop. www.activ-translations.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul paginilor sau sa retraga, suspende, interzica accesul la acestea in orice moment. www.activ-translations.ro poate contine mentiuni despre produse sau servicii in scop de informare fapt ce nu constituie o aprobare sau o recomandare de a cumpara sau utiliza asemenea produse sau servicii.

www.activ-translations.ro poate schimba produsele si serviciile mentionate sau informatiile referitoare la respectivele produse si servicii, in orice moment fara notificare prealabila. Toate informatiile de pe acest website si/sau transmise prin e-mail sunt oferite “asa cum sunt” si “asa cum sunt disponibile” cu orice eroare sau greseala ce poate sa apara, fara garantii de niciun fel, exprese sau implicite.

INFORMATII DESPRE DREPTURI DE AUTOR

Utilizatorul trebuie sa presupuna ca orice vede sau citeste pe acest Website este protejat de drepturi de autor, in afara faptului in care este mentionat altfel, si nu poate fi utilizat fara permisiunea scrisa a www.activ-translations.ro decat in conditiile mentionate in acesti Termeni si Conditii. www.activ-translations.ro nu garanteaza ca utilizarea de catre dvs. a materialelor si serviciilor prezentate pe acest Website nu va incalca drepturi de proprietate ale unor terte parti care nu sunt proprietatea sau nu sunt afiliate www.activ-translations.ro.

Puteti downloada materialele prezentate pe www.activ-translations.ro numai pentru uz personal, non-comercial, cu conditia sa mentineti intacte toate mentiunile referitoare drepturile de autor, marcile inregistrate si orice alte notificari referitoare la drepuri de proprietate intelectuala. Totusi, utilizatorul www.activ-translations.ro nu este autorizat sa copieze, republice, reproduca, posteze, uploadeze, transmita sau distribuie sub orice forma continutul acestui website incluzand text, imagini, fisiere audio si video, in scopuri publice sau comerciale, fara permisiune scrisa din partea www.activ-translations.ro.

LINKURI CATRE ALTE WEBSITE-URI

Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor sai www.activ-translations.ro poate oferi linkuri catre website-uri care sunt create si intretinute de catre alte entitati publice sau private. Toate aceste linkuri sunt furnizate numai ca resurse de informare. Un link catre un alt website nu inseamna ca www.activ-translations.ro recomanda folosirea sau aproba in vreun fel acel site. www.activ-translations.ro nu are control asupra site-urilor catre care ofera linkuri si nu poate garanta sau sa fie facut raspunzator pentru acurateatea, bonitatea sau oportunitatea oricaror informatii, date, opinii, sfaturi sau afirmatii publicate de catre asemenea website-uri terte. Utilizatorul accepta ca www.activ-translations.ro nu este raspunzator pentru comportamentul defaimator, jignitor sau ilegal al altor utilizatori, linkuri sau terte parti si riscul de a fi vatamat in orice fel prin accesul catre acestea cade exclusiv in raspunderea utilizatorului.

INTERZICEREA ACCESULUI
www.activ-translations.ro isi rezerva dreptul de a intrerupe accesul oricarui utilizator la Website, pentru orice motiv si fara o notificare prealabila.

EXONERARE DE RASPUNDERE

www.activ-translations.ro nu ofera nici un fel de garantii, exprese sau implicite, incluzand, fara limitare, garantii de vandabilitate, potrivire pentru un anume scop si non violare a drepturilor unor terte parti sau care rezulta din cursul afacerilor, utilizare sau practica comerciala.

Serviciul de translations online gratuite de pe website-ul www.activ-translations.ro este pus la dispozitia utilizatorilor cu titlu informativ si este o preluare a serviciilor oferite de Smart Link Corporation. Acest serviciu de translations online gratuite oferit de Smart Link Corporation nu poate inlocui o traducere efectuata de catre un traducator uman deoarece poate contine erori de traducere. La ora actuala nu exista niciun program de traducere la nivel mondial care sa poata traduce perfect, indiferent de limba. Translationsle online gratuite oferite de Smart Link Corporation nu au o calitate echivalenta translationslor efectuate de traducatori umani si pot contine erori de traducere. UTILIZAREA ACESTUI SERVICIU GRATUIT SE FACE EXCLUSIV PE RASPUNDEREA DVS.. ACTIV TRANSLATIONS NU POATE FI FACUT RASPUNZATOR PENTRU NICI UN FEL DE DAUNA, DIRECTA, INDIRECTA, SAU DE ORICE ALTA NATURA, CE POATE SA APARA DATORITA UTILIZARII DE CATRE DVS. A ACESTUI SERVICIU GRATUIT OFERIT DE SMART LINK CORPORATION.
Utilizarea acestui serviciu reprezinta o acceptare din partea dvs. a acestor termeni de utilizare.

www.activ-translations.ro nu va fi raspunzator pentru nicio dauna directa, indirecta, speciala, consecventiala sau incidentala inclusiv, dar fara limitare la pierderi de profituri, costuri de inlocuire a bunurilor, pierdere sau deteriorare a datelor ce rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui Website sau a oricaror produse si servicii oferite de www.activ-translations.ro, daune ce rezulta din utilizarea sau bazarea pe informatiile prezente pe acest website, chiar daca www.activ-translations.ro a fost notificata despre posibilitatea unor asemenea daune.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica de asemenea oricaror daune sau pagube produse de orice defectiune de functionare, eroare, omisiune, intreupere, stergere, defect, intarziere in functionare sau transmitere, virus informatic, cadere a liniilor de comunicatii, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, alterare a, sau utilizare a datelor inregistrate, neglijenta si orice alte cauze. In mod concret utilizatorul accepta ca www.activ-translations.ro nu este raspunzator pentru comportamentul dvs. defaimator, jignitor, sau pentru materialele dvs. care incalca drepturi ale unor terte parti, sau comportament ilegal si www.activ-translations.ro isi rezerva dreptul de a inlatura asemenea materiale de pe website fara nici un fel de raspundere.

Prin utilizarea website-ului www.activ-translations.ro sunteti de accord sa aparati, exonerati de raspundere si sa garantati ca nu veti actiona in judecata www.activ-translations.ro, afiliatii si conducerea sa, angajatii si agentii sai impotriva oricaror despagubiri si cheltuieli, inclusiv cheltuieli de judecata, ce pot sa apara ca urmare a utilizarii de catre dvs. a website-ului www.activ-translations.ro, inclusive cereri de despagubire initiate de alti utilizatori ai echipamentelor dvs. de accesare a internetului.

RASPUNDEREA
Activ Translations raspunde material numai pentru pagubele cauzate cu intentie si in mod direct Clientului ca urmare a neexecutării, executarii cu intarziere sau necorespunzatoare a obligatiilor prevazute in cadrul contractului de prestari servicii de translations incheiat intre parti, in limita unei sume ce nu poate depasi valoarea totala a comenzii respective. Aceasta limitare a sumei despagubirii se aplica si in cazul in care intre Activ Translations si Client nu a fost incheiat un contract de prestarii servicii. In orice situatie in care un Client apeleaza la serviciile Activ Translations, cu sau fara incheierea unui contract, se aplica aceasta limitare a sumei despagubirii.
Angajarea raspunderii Activ Translations pentru corectitudinea serviciilor prestate clientului este aplicabila atunci cand Activ Translations, cu intentie, a modificat sensul unor cuvinte sau expresii fapt care a avut drept consecinta provocarea de pagube Clientului.

Orice comanda de translations adresata Activ Translations implica asumarea si acceptarea de catre Client, fara nici un fel de rezerve, a clauzei de mai sus referitoare la raspundere.

In cazul translationslor gratuite efectuate online nu se aplica angajarea raspunderii, utilizarea acestui serviciu gratuit facandu-se exclusiv pe raspunderea utilizatorului.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).