Loading...
Despre noi 2020-11-24T17:35:00+02:00
ESTIMARE PRET

Despre noi

De la infiintarea companiei, in 2004, am pus intotdeauna pe primul plan clientul si cerintele sale. Am invatat pe parcursul anilor ca cea mai buna reclama este un client multumit. De aceea nu investim bani si timp in reclama ci investim in relatia cu clientul. Mai pe scurt suntem aici pentru a dezvolta impreuna o relatie de parteneriat, pentru a reusi impreuna in mediul concurential dur al afacerilor din ziua de azi.

Noi nu activam in aceasta afacere avand in vedere numai castiguri financiare. Pentru noi activitatea in domeniul traducerilor si relatiile de parteneriat pe care le-am stabilit in timp cu clientii nostri sunt un mod de viata. De aceea va invitam sa facem impreuna afaceri cu placere si sa nu ne numim clienti si prestatori de servicii ci parteneri de afaceri si de ce nu chiar prieteni.

De ce sa alegeti ACTIV TRADUCERI ca si partener pentru furnizarea de servicii profesionale de traducere?

Pentru ca folosim proceduri stricte de Asigurare a Calitatii care va asigura ca traducerea va pastra sensul original al textului fara nici un fel de abatere.

Pentru ca serviciul nostru pentru clienti s-a ridicat intotdeauna la asteptarile inalte ale partenerilor nostri iar competenta profesionala a traducatorilor nostri se bucura de increderea unora dintre cele mai importante companii din Romania.

Pentru ca noi nu avem clienti mici si clienti mari ci parteneri de afaceri.

Pentru ca stim sa fim flexibli si sa ne adaptam intotdeauna cerintelor specifice ale fiecarui proiect in parte.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).