Home Contact FAQ
traduceri tehnice traduceri autorizate
  De ce noi Servicii Preţuri Joburi Adauga la favorite

PRODUSE SI SERVICII
servicii traduceri

Traduceri legalizate

      Serviciul de legalizare notariala poate fi realizat numai pentru traduceri efectuate de catre traducatorii biroului nostru, autorizati de Ministerul Justitiei.
      Pot fi legalizate numai traducerile unor documente oficiale, originale. Pentru a economisi timp se poate efectua o traducere a unui document in copie xerox, sau in alta forma, dar legalizarea traducerii poate fi efectuata numai daca se prezinta documentul original. Documentele originale sunt cele care au stampila si semnatura persoanelor autorizate din cadrul institutiilor emitente.

      ACTIV TRADUCERI va ofera urmatoarele servicii:

      - traduceri legalizate ale copiilor documentelor redactate intr-o limba straina;
      - traduceri legalizate ale documentelor de identitate: carte de identitate, pasaport, permis de conducere, certificat de nastere, casatorie, deces, permise de rezidenta;
      - traduceri legalizate ale documentelor si contractelor juridice;
      - traduceri legalizate ale diplomelor de studii, foi matricole, adeverinte medicale;
      - traduceri legalizate de caziere judiciare si fiscale, invitatii de sejur in strainatate, procuri;
      - traduceri legalizate pentru orice alt tip de document a carui traducere poate fi legalizata notarial;
      - traduceri legalizate ale documentelor emise de catre instantele judecatoresti: citatii, sentinte, etc.

      Daca doriti o estimare a termenului de predare pentru traducerile urgente, care necesita legalizare, trebuie sa aveti in vedere faptul ca birourile notariale au, in general, programul intre orele 10.00 si 16.00, de luni pana vineri.

      Din aceasta cauza va recomandam ca in cazul in care solicitati traduceri, care necesita legalizare cu termen de predare in aceeasi zi, sa ne trimiteti materialele cat mai devreme in cursul zilei.

      Este recomandat sa evitati solicitarea de traduceri legalizate cu predare in aceasi zi, vinerea, dupa ora 15.00, deoarece este posibil ca birourile notariale sa aiba un program redus. De asemenea, in perioada sarbatorilor legale, birourile notariale sunt in general inchise.

      Multe informatii si pentru a primi cea mai buna oferta de preturi pentru traduceri legalizate veti primi completand formularul de evaluare online.

      Contactati-ne acum pentru a primi cotatii de pret adaptate cerintelor proiectelor dumneavostra.

      itbox"   Director Web Premium!